LEES MEER

Waarom Politiek?


Wel, het is van huize uit. Ik kom uit een echte Liberale familie. Mijn vader Theo Caerts is 2 maal kandidaat geweest bij de gemeenteraadsverkiezingen van Lommel. Vandaar waarschijnlijk ook dat ik al zelf lid ben van mijn 16 jaar bij de toenmalige PVV. Ik doe mee aan politiek, om de uitdaging aan te gaan om de mensen te overtuigen, ook omdat ik vind dat vrouwen niet aan de kant moeten blijven staan. Ik geloof nog altijd dat in ieder van ons een VLD-er schuilt, en hoop op deze manier ook weer veel mensen hiervan te overtuigen.

Mijn eerste politieke ervaring was in 2000! VLD-Lommel heeft toen durven vernieuwen!

Op mijn 31ste deed ik voor de eerste keer mee aan de gemeente-raadsverkiezingen.Zo kreeg ik, als nieuwkomer en jonge vrouw, de 2 de plaats toegewezen op de VLD lijst van Lommel.Als nieuwkomer scoorde ik heel goed met het 2 de meeste aantal stemmen op onze lijst. Zo werd ik fraktieleider in de gemeenteraad.

Na 6 jaar keihard werken samen met onze bestuursmensen is er opnieuw leven in de lokale VLD-afdeling!

Ik wil bij deze een goed woordje doen voor ALLE kandidaten alle inspanningen leveren om de laatste kilometer helemaal uit te lopen om met VLD-Lommel een top-score te halen.

Fantastisch hoe iedereen telkens bijeen troept aan het campagnelokaal, hoe de borden geplakt en geplaatst worden, hoe het campagnelokaal ingericht werd, hoe er achter de schermen nog volop aan lay-outs en schrijfwerk gewerkt wordt, hoe de gehuchten al geplakt werden, hoe iedereen zijn kaartjes verspreid aan iedereen over heel Lommel, waar iedereen zijn kleine affiches mag plaatsen, zelfs op een ingangdeur van een bakkerij, hoe positief de reacties zijn overal over VLD-Lommel, hoe sterk we als groep overal aanwezig zijn, hoe dikwijls er de laatste avonden gezellig gekeuveld wordt tussen pot en pint, ...
 
De lijst kan nog langer hoor, maar deze werking van VLD-Lommel zo net 3,5 weken voor de verkiezingen is echt UNIQUE en ik denk dat dit niet enkel mijn verdienste is, maar zeker de verdienste van ons alle 31 kandidaten en alle bestuursleden.